Om oss

Hårek i aksjon med en av de første prototypene av Freemotion Harness

Historien

Oslo, 2006: Hunden vår på den tiden, Hårek, var et av de største talentene innen snørekjøring. Vi så tidlig at han hadde et stort potensiale. Han løp som en leopard; lett, flytende og grasiøst. Da han fikk på seg sele oppdaget vi imidlertid et problem. Hårek slet med å puste under trening. Dessuten forsvant den effektive løpestilen hans så fort selen kom på. Den begrenset mulighetene hans til å bevege seg naturlig.

Vi lette over alt og testet ut alle slags løsninger som fantes på markedet, men alle selene begrenset både pusten og bevegelsene til Hårek. Dermed måtte vi komme opp med en løsning selv, slik at han kunne puste fritt, løpe fritt og nå sitt fulle potensiale.

Siden ingen seler så ut til å passe Hårek måtte vi skape en selv, så vi satte oss ned for å sy. Vi stupte inn i en kunstform som strekker seg helt tilbake til urfolk i Nord-Amerika..

Til tross for flere utfordringer underveis i prosessen begynte vi å se løsninger på det som tidligere var problemet. Vi gikk frem og tilbake, sydde og testet. Til slutt endte vi opp med selen som i dag kalles Freemotion Harness. Den gir hunden bevegelsesfrihet og sikrer frie luftveier når den løper og trekker. Det øyeblikket vi så Hårek løpe på samme måte som når han var løs, til tross for at han hadde på seg sele, var ubeskrivelig. Vi visste at gleden og samspillet vi hadde skapt med vår egen hund måtte deles med flere hunder og eiere.

Dette er historien om Non-stop dogwears spede begynnelse. Det begynte i det små, men med en klar visjon for fremtiden om å “release your dog’s potential”. Det er grunntanken vi alltid bærer med oss når vi utvikler nye produkter. Vi vil se produktene fra hundens side, og ha dens behov i tankene. Alltid!

Om

I 2009 ble Non-stop dogwear opprettet. I dag utvikler, designer og selger vi hundeutstyr over hele verden. For øyeblikket kan du finne produktene våre i over 1000 butikker i 22 land. Morselskapet drives av et ungt og ambisiøst team på Brøttum. Den energiske gjengen jobber kontinuerlig med å finpusse detaljer på eksisterende produkter i tillegg til å utvikle nye løsninger på problemer hunder og deres eiere over hele verden møter på.

Vi har erfaringen, kunnskapen, lidenskapen og ikke minst øyet for å utvikle innovative produkter sett fra hundens perspektiv. Vi har vært lojale overfor disse prinsippene, og samarbeidet tett med noen av de mest erfarne og profesjonelle utøverne fra ulike hundesporter verden over. De hjelper oss å utvikle produkter av beste kvalitet og funksjonalitet.

Grunnleggerne av Non-stop dogwear AS, Sebastian Plur Nilssen, Kristoffer Grøtan Olsen, Fredrik Skjøldt og Tonje Wahl Evensen

Filosofi

“Release your dog’s potential” er setningen vi alltid bærer med oss. Disse ordene minner oss om HVORFOR vi jobber med dette – grunnen til at vi hele tiden prøver å lage det beste hundeutstyret. Vi vil hjelpe deg og hunden din å nå deres fulle potensiale.

Vi vil være den beste leverandøren av hundeutstyr på tvers av raser, aktiviteter og miljøer. Vårt utstyr skal gjøre en forskjell og bidra til at dere får det maksimale ut av aktiviteten dere driver med, uavhengig om det er å kutte minutter i et langdistanseløp eller tusendeler når hunden sprinter etter en frisbee.

Vi vet at en aktiv hund er en glad hund, og at fornøyd hund betyr fornøyd eier.